Pipe & drapes systems

Wij werken uitsluitend met brandvertragende doeken die in Nederland en Duitsland gefabriceerd worden en bovendien TUV gecertificeerd zijn. Dit wil zeggen dat al onze grodijnen voldoen aan alle Europese eisen, hierdoor bent u altijd verzekerd van een nette en veilige omgeving.

We hebben voor ons Pipe & Drape systeem verschillende doeken met schillende eigenschappen voor verschillende doeleinden.

Molton

Deze doeken zijn gemaakt van 300gr/m2 molton en zijn daarmee gedeeltelijk geluidsdempend.
De doeken hebben een licht ruwe en matte afwerking. Dit is ideaal om de akoestiek van uw zaal te verbeteren. Maar ook om een verzorgde uitstraling van uw ruimte te creeëren. De doeken laten geen licht door en kunnen dus ook uitstekend gebruikt worden voor het verduisteren van zalen.

Wij kunnen het Pipe & Drape incl moltondoeken leveren op 250cm, 300cm, 400cm en 500cm hoogte. De standaard kleur is zwart, maar ook alle andere kleuren zijn op verzoek leverbaar.

Klik hier voor meer informatie over onze molton gordijnen

Polysatin

Deze glimmende doeken zorgen voor een sjieke uitstraling, ideaal om zalen op te delen of kale muren aan te kleden.

De polysatin doeken zijn geïmpregneerd, wat wil zeggen dat de doeken brandvertragend zijn. Hierdoor voldoen ook deze doeken aan alle wettelijke eisen.

Wij kunnen het Pipe & Drape incl moltondoeken leveren op 250cm, 300cm, 400cm en 500cm hoogte. De standaard kleuren zijn zwart en wit, maar ook alle andere kleuren zijn op verzoek leverbaar.

Klik hier voor meer informatie over onze polysatin gordijnen

Voile

Voile, is een half doorzichtig gordijn. Deze gordijnen bieden oneindig veel mogelijkheden om ruimtes te creëren en om afschermingen. Hierdoor is het mogelijk een optische afscherming te maken zonder dat het uiterlijk van de locatie omgeving hierbij verloren gaat.

Klik hier voor meer informatie over onze Voile gordijnen

Draadgordijnen

Nieuw in ons assortiment zijn onze witte draadgordijnen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Zoals voor het maken van breakout rooms, het maken van een unieke backdrop in verschillende lagen, om zo meer diepte te maken of juist om op te projecteren zodat er een unike ervaring te creëren is.
Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. De draadgordijnen zijn op alle denkbare hoogtes verkrijgbaar en kun makkelijk op maat gemaakt worden.

Velours

Gaat u liever een stap verder en moet een zaal er uitzien als een klassiek theater, kijk dan eens naar onze velours doeken

De doeken zijn nagenoeg kreukvrij en uitermate geschikt voor een sjieke look.

Pipe & Drape systeem

Wij werken met het Pipe & Drape systeem van het merk Eurodrapes.

Dit systeem is gebaseerd op het Amerikaanse systeem, maar is op veel punten verbeterd, waardoor het nog steviger is en bovendien nog sneller te bouwen is.

Ons assortiment bestaat uit verschillende staanders, liggers en baseplates, hierdoor kunnen we op bijna elke hoogte doeken ophangen.